طلیعه فجر انقلاب اسلامی در خاورمیانه
نوشته شده توسط : یک ایرانی
طلیعه فجر انقلاب اسلامی در خاورمیانه


خاستگاه پدیدآورندگان نهضتهای مصر و تونس اسلام گرایانند که پرچم مخالفت با غربگرایان و سکولاریسم را برداشته اند.

این روزها وقتی اتفاقات کشورهای منطقه از صفحه تلویزیون پخش می شود بیشتر شبیه رؤیا و خیال می نماید. تظاهرات‌های میلیونی مردمی که جان خود را کف دست گرفته تا دودمان جباران را از ریشه برکنند، آنهم در کشورهایی که سالیان سال مردم به ظلم و ستم حاکمان خودکامه خو گرفته و کمتر از خود ابراز مخالفت نشان می‌دادند. البته در این بین نباید توجیهات مذهبی علمای درباری که آیه «أَطیعُوا اللّهَ وَأَطیعُوا الرَّسُول وأُولی الأَمْرِ مِنْکُمْ» را به تبعیت ازهر حاکم فاسق و جائری تفسیر می‌کردند و با این ابزار زبان اعتراض مردم را بر تباهی حاکمیت می‌بریدند، نادیده گرفت.

جرقه این انقلاب عظیم از خودسازی یک جوان تونسی در مقابل پارلمان این کشور وعدم توجه دولت این کشور آغاز شد. این رویداد آغازی بود تا به یکباره رودهای خروشان مردم خشمگین از گوشه و کنار شهرها به راه افتاده و جمعیتی عظیم را پدید آورند که همچون یک سونامی، حکومت مستبدی لائیک را پس از 3 دهه ظلم و دین ستیزی ساقط ساخت.

سونامی عظیمی که منطقه را در نوردیده
هنوز انگشت حیرت از تحولات برق‌آسای تونس بر دهان جهانیان مانده بود که این سونامی به کشورهای همسایه تونس سرایت کرد و در مرحله اول سرزمین فراعنه را با رستاخیزی عظیم مواجه ساخت. فرعون عصر ما که در تدارک جایگزین کردن فرزند به جای خود بود و از حمایت همه جانبه مدعیان دروغین دموکراسی نیز برخوردار بود حال همه فرزندان و اهل و عیال خود را را از کشور فراری داده و آخرین نفس‌های حیات سیاسی خود را می کشد. اوضاع وی آنقدر وخیم است که برای اولین بار در طول حاکمیتش برای خود معاون اول تعیین کرده تا هر گاه مجبور شد کشور را ترک کند، وی را بر جای خود گمارده به این امید که بتواند بر اوضاع فائق آمده وزمینه برگشت مجدد این موجود نامبارک را فراهم سازد. حتی برای حفظ این حاکمیت نامشروع دین را نیز به میدان آورده‌اند و الازهر به عنوان مهمترین مرجع دینی مردم مصر حکم به تحریم اعتراضات می دهد اما ظاهرا حنای منصوبان مبارک بر مسند دین دیگر برای مردم مسلمان رنگی ندارد چرا که کسی به این فتواهای «شریح وار» وقعی ننهاد.
از سوی دیگر علاوه بر مصر کشورهای دیگری همچون اردن، یمن و لیبی که حکومت‌های مستبدی را تحمل می‌کنند نیز چنین شرایطی حکم‌فرماست.

شباهت های نهضتهای منطقه با حوادث سال 57 ایران
وقتی این رویدادها از صفحه ذهن می گذرد ناخودآگاه حوادث قبل از انقلاب اسلامی ایران در ذهن زنده می شود. از رجزخوانی‌های اولیه حکومت گرفته تا به التماس افتادن و عوض کردن دولت، از حکومت نظامی گرفته تا شعارهای الله‌اکبر مردم در شهرها و راهپیمایی‌ها، از حمایت آمریکا وغرب از طاغوت گرفته تا فرار طاغوتیان از کشور. از «ناچیز خواندن تعداد معترضان توسط نماینده مصر گرفته» تا «صدای نوار خواندن الله اکبر مردم تهران توسط ازهاری» و همه و همه خبر از «طلیعه فجر» دیگری است که این بار در افق بزرگتری به وسعت منطقه خاورمیانه طلوع خواهد کرد. فجری که بار دیگر پرچم اسلام را در سرزمین‌هایی که چند دهه از حاکمیت سکولاریسم و حمایت از صهیونیسم در رنج بودند به اهتزاز در خواهد آورد.

امکان انحراف نهضتهای منطقه توسط غربگرایان
هر چند این احتمال می رود که این انقلابها با نفوذ شیادان و دسیسه غرب به انحراف رفته و نقابداران این نهضت اسلامی را به نفع خود مصادره کنند چرا که بر خلاف انقلاب کبیر ما که واجد سه فاکتور «مردم، ایدئولوژی و راهبری» بود، این نهضتها از دو عنصر آن یعنی «راهبری و ایدئولوژی» کمتر بهره می برند و هر لحظه امکان دارد همانند نهضت مشروطه ایران «غربگرایان» اعتراضات مردم مسلمان را به نفع خود مصادره کنند.

شبیه سازی رخدادهای اخیر با فتنه 88 اما بشنوید از میرحسین موسوی که روز شنبه طی یک بیانیه در حمایت از مردم مصر و تونس سعی نمود این اعتراضات را به جنبش سبز اموی خود گره زده و در این باره شبیه سازی کند. وی با مقایسه ظاهر اعتراضات در انتخابات ایران با حوادث مصر و تونس سعی نموده این دو را از یک جنس بداند و سرنوشتی مشترک را برای هر دو آنان پیش بینی کند. اما به راستی آنگونه که این متهم ردیف اول «جرم بزرگ» مطرح کرده، این دو رویداد با هم قرابت دارند یا این بار نیز توهم به سراغ سران فتنه امده است. برای پاسخ به این سوال کافی است
نگاهی به خاستگاه و هویت این دو حادثه داشته باشیم تا میزان تفاوت آنها را بهتر دریابیم.

تفاوتهای نهضتهای منطقه با فتنه 88
خاستگاه پدیدآورندگان نهضتهای مصر و تونس اسلام گرایانند که پرچم مخالفت با غربگرایان و سکولاریسم را برداشته اند. اما وقتی به حوادث انتخابات ایران برگردیم می بینیم که این غرب باوران و سکولارها بودند که پرچم مخالفت با حاکمیت دینی را به بهانه انتخابات برداشته بودند.
شعارهایی که فتنه گران در روزهای قدس و 13 آبان علیه آرمان فلسطین و همراستا با غرب سر می دادند و حمایت کامل غرب و رسانه های آنان از این جمعیت اندک مهر تایید است از همپیالگی این جریان با غرب برای منحرف ساخت انقلاب اسلامی از آرمان های اصیل خود در صورتی که غرب در حوادث منطقه پشت دیکتاتورها ایستاده و مردم را خویشتن داری دعوت می کند.
معترضان تونس و مصر با برپایی نماز جماعت خاستگاه فکری خود را به رخ جهانیان می کشانند و به همگان می فهمانند که بر خلاف عده ای ساده اندیش فقط غم نان نیست که آنان را به خیابانها کشانده است ولی معترضان ایرانی با تمسخر مناسک دینی همچون روزه و نماز جمعه این شعار را فریاد می کدند که آنان غم هر چیزی داشته باشند غم دین ندارند و با شعارهایی که روز عاشورا سر دادند خود اعتراف کردن که ماموریت یافته اند به جنگ حاکمیت دین بیایند نه کمک دین.
در اعتراضات سال 88 عده ای در بخش شمالی تهران این توهم را داشتند که در اکثریت هستند اما با روشنگری صورت گرفته کمکم همان جمعیت اقلیت نیز آب رفت و اکثریت مردم با حماسه 9 دی به آنان فهماندند که وزنه ای در جامعه نیستند اما در تونس و مصر مردم تمامی شهر و روستا و همگی اقشار به این نهضت عظیم پیوسته اند به گونه ای که راهی برای حکومت نمانده که یا خواسته آنان را قبول کند و یا انکه با دست خود مردم ساقط شود.



 

 

 

آقای موسوی، این کجا و آن کجا!

 

 

 

خیلی وقت است آقای موسوی که از جریان معادلات سیاسی جامعه خارج شدی. اگر تا دیروز به مانند شیخ اصلاحات به عنوان نقل محافل مردم در لطیفه ها اسمی از شما برده می شد امروز حتی از آن هم خبری نیست! نوشتن این بیانیه ی آخرت خیلی دور از ذهن نیست. محمود عباس پولی را به تو داده که آغشته به خون کودکان غزه است. همان محمود عباسی که دست در دست نتانیو و باراک داده ، همان محمود عباسی که با مبارک ملعون عکس یادگاری دارد! همان محمود عباسی که با چراغ سبزش 22 روز غزه به خاک و خون کشیده شد! اثرات همان پول های می شود در روز قدس شعار نه غزه نه لبنان! ادعای مضحکت در مقایسه تحولات انقلابی مصر با آشوبگری اراذل و اوباشی که در تهران روانه کردی ،ظلمی است در حق مردم مصر و اخوان المسلمین و شهید خالد اسلامبولی. آیا صرف قطع شدن اینترنت و خطوط تلفن باعث می شود دو اتفاق را شبیه هم کرد؟ همین ظاهربینی اتان باعث شده است که باراک اوباما اسمت را به زبان بیاورد و از تو حمایت کند. اگر این طور است چون سپاه بزرگ یزید، لشکر اندک امام حسین را از زیر تیغ گذارند، هر کس چنین کند یزیدی است؟ یعنی امام علی که در نهروان و جمل لشکر اندک مارقین و ناکثین را گردن زد هم یزدی است پناه بر خدا!؟ یعنی رزمندگان اسلام هم که در مرصاد، منافقین را به درک واصل کردند یزیدی هستند؟ آنچه مهم است جهت اعمال است. چاقو در دست یک قاتل و یک جراح، چاقو است، ولی هر کدام در جهتی استفاده می کند، یکی می کشد و یکی درمان می کند! بله نظام برای حفظ استقلال خود و برای حمایت از رای مردم در روزهای بعد انتخابات برای جلوگیری از ارتباط گیری منافقین و بهایی ها و سلطنت طلب ها سیستم های ارتباطی را چند روزی قطع کرد تا شما غربگرایان نتوانید در راستای سیاست های آمریکا در ایران عمل کنید و مصر سیستم های ارتباطی را قطع کرد تا اسلام گرایان نتوانند بین هم ارتباط برقرار کنند تا مبارک بتواند سیاست های آمریکایی را در کشور پیاده کند. دقیقا صد و هشتاد درجه مقابل هم! ظاهر هر دو اتفاق یکی است ، فقط یکی برای آمریکا و دیگری بر علیه امریکا! یکی برای اسلام زدایی، یکی برای اسلام گرایی! یکی برای استکبار دوستی، دیگر برای استکبار ستیزی! یکی بر علیه اسلام و دیگری بر ضد اسلام!

سایت الف- محمد حسین زاده 


 

 

 

 

 


 

فعالان سیاسی در واکنش به مواضع اخیر هاشمی رفسنجانی که در تأیید و تکرار مواضع پیشین وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری 88 تعبیر می شود، هاشمی را از ادامه نزدیکی با اصلاح طلبان فتنه گر برحذر داشتند .

* هاشمی قبل از انتخابات آتی باید مواضع خود را به صورت شفاف در قبال سران فتنه روشن کند

 عضو جامعه اسلامی مهندسین در همین ارتباط گفت: هاشمی و خواصی که در جریانات بعد از فتنه 88 سکوت اختیار کردند، با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری بایستی مواضع خود را به صورت شفاف در قبال سران فتنه اعلان دارند.

 محسن یحیوی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران،افزود: ما از جایگاه و خدمات هاشمی به انقلاب و امام(ره) مطلع هستیم لذا در راستای حفظ حیثیت سیاسی و انقلابی ایشان خواهان موضع گیری شفاف وی در قبال سران فتنه هستیم.

یحیوی خاطرنشان کرد: هاشمی رفسنجانی باید مواضع خود در خصوص حمایت از سران فتنه و معترضان به نتایج انتخابات 88 را برای ملت به طور صریح بیان کند و از صحبت های خود در نماز جمعه 26 تیر تبری جوید.

عضو جامعه اسلامی مهندسین اذعان داشت: هاشمی باید قبل از انتخابات آتی مواضع خود را به صورت شفاف با نشان دادن حسن نیت خود به رهبری و مردم و برائت جستن از سران فتنه روشن کند.

*هاشمی باید در انتخابات پیش رو مراقب ترفندهای جدید اصلاح طلبان باشد

در ادامه عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران گفت: هاشمی باید مطابق با شاخص های امام (ره) و مقام معظم رهبری شخصیت های خدمتگزار مورد تأیید آنان را در انتخابات مجلس نهم مورد حمایت قرار دهد.

مجتبی شاکری، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به رابطه جریان دوم خرداد و هاشمی رفسنجانی گفت: در طول سالیان گذشته همواره فراز و فرودهایی در ارتباط میان تصمیم سازان دوم خرداد و هاشمی رفسنجانی وجود داشته و احزاب منحله مشارکت و مجاهدین به دنبال عبور از هاشمی و تبدیل شدن به اتاق فکر در دولت اصلاحات بودند.

وی افزود: در جریان انتخابات مجلس ششم دوم خردادی ها حاضر نشدند هاشمی را در فهرست انتخاباتی خود قرار دهند اما وی استعفا از ادامه روند انتخابات را به حضور ترجیح داد، که این اتفاق در انتخابات دهم ریاست جمهوری به گونه ای دیگر رخ داد لذا هاشمی باید در انتخابات پیش رو مراقب ترفندهای جدید اصلاح طلبان باشد.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران ادامه داد:‌ در انتخابات 88 هاشمی و مجموعه دوم خردادی های خارج نشین در "نه" به احمدی نژاد به توافق رسیدند و وارد صحنه انتخابات شدند.

مجتبی شاکری با اشاره به دیدگاه اصلاح طلبان نسبت به هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: تجربه سال های گذشته نشان می دهد که تصمیم سازان جریان دوم خرداد نگاه ابزاری به هاشمی دارند و تا جایی حاضر به حمایت از وی هستند که اهداف آن ها تأمین شود.

وی به سابقه فعالیت هاشمی در نظام جمهوری اسلامی اشاره و افزود: هاشمی رفسنجانی به دلیل زیرکی و هوش خود از پشت پرده اهداف جریان دوم خرداد آگاه است و این که چرا در موضع گیری های اخیر مواضعی در جهت اهداف فتنه گران اتخاذ می کند جای تأمل و اندیشه دارد.

وی در همین زمینه تصریح کرد: به دلیل اشراف کامل هاشمی به تاریخ و عبرت های آن جای تردید و تعجب فراوانی است که وی امروزه با کسانی همراه می شود که قبلاً امتحان خود را پس داده و ناکارآمدی و خیانت های آن ها به مردم ایران ثابت شده است.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران اظهار داشت: با وجود گذشت یک سال از فتنه 88، هاشمی موضع خاصی در برابر نقض کنندگان قانون اساسی اتخاذ نکرده لذا وی باید از بانیان و مقصران اصلی فتنه 88 تبری جوید و جبران گذشته کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سنت انقلاب و حکومت اسلامی همواره بر این پایه بوده است که کسانی که به آ‌رمان های انقلاب و مطالبات مردم توجه نشان داده اند نقش برجسته تری در جریان انقلاب داشته و افرادی که که در صحنه سخت و حساس با موضع سکوت و تردید حرکت نموده اند نقش کمرنگی در جریان انقلاب اسلامی داشته اند.

وی، همچنین تصریح کرد: هاشمی باید با توجه به جفاهای فراوان جریان دوم خرداد به وی و بحرانی که در فتنه 88 رقم زدند به درستی این جریان را تحلیل و از آنان تبری بجوید.

شاکری، تأکید کرد: هاشمی باید مطابق با شاخص های امام(ره) و مقام معظم رهبری شخصیت خدمتگزار در نظام اسلامی را مورد حمایت قرار دهد و عملکرد گذشته خود را جبران نماید تا بتواند جایگاه گذشته خود را در میان نخبگان کشور باز کند.

* هاشمی اجازه ندهد ابزار دست قدرت طلبان شود

همچنین، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در توصیه ای به هاشمی رفسنجانی گفت: در انتخابات گذشته اصلاح طلبان قدرت طلب با کمک هاشمی و سوء استفاده از موقعیت و نفوذ او به قدرت رسیدند، لذا هاشمی اجازه ندهد برای دومین بار ابزار دست قدرت طلبان اصلاح طلب شود.

محمدحسن ذاکری، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به عملکرد ساختارشکنانه برخی احزاب تندرو و افراطی اصلاح طلب در انتخابات گذشته افزود: احزاب ساختارشکنی چون مشارکت و مجاهدین در انتخابات گذشته برای کسب قدرت از هاشمی بعنوان وسیله و ابزار استفاده کردند و همین که به خواسته و نیت خود دست یافتند، در رسانه ها و مطبوعات وابسته به خود دست به تخریب وی زده و از القابی چون عالیجناب سرخپوش استفاده کردند.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه تصریح کرد: هاشمی پس از این وقایع متوجه روحیه سوء استفاده کننده اصلاحات شد و این معنا را با همه وجود درک کرد.

وی با اشاره به موضع گیری های هاشمی در قبال فتنه 88 و بیانیه 19 دی منصوب به وی و اعلام مواضع وی گفت: از آنجائی که هاشمی قصد دارد فردی تأثیر گذار در نظام باقی بماند و در جریان های روز کشور و انتخابات آتی مؤثر باشد لذا باید دست از اعلام مواضع دوپهلو بردارد و مواضعش را به طور شفاف در قبال سران فتنه اعلام نماید.

حجت الاسلام ذاکری، همچنین تصریح کرد: موضع گیری های غیرشفاف باعث سردرگمی مردم می شود، لذا طبق فرمایشات رهبری خواص باید از مواضع دوپهلو بپرهیزند تا باعث سوء استفاده برخی افراد منفعت طلب نشود.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی همچنین اذعان داشت: هاشمی باید از اصلاح طلبان دوری کند و اجازه سوء استفاده بیشتر را به آن ها ندهد و اجازه ندهد وسیله و ابزار دست قدرت طلبان گردد.

وی در ادامه اظهار داشت: هاشمی بعنوان فردی که در رأس دو نهاد مؤثر و مهم نظام قرار دارد و فردی تأثیرگذار در شکل گیری و پیروزی انقلاب بوده باید همچون گذشته زیر علم رهبری و ولایت حرکت کند و برای انتخابات آتی نقش مشوق و ترغیب کننده مردم جهت حضور در پای صندوق های رأی را داشته باشد.

* هاشمی قبل از انتخابات آتی مردودیت سران فتنه را اعلام کند

در ادامه عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان نیز مجلس شورای اسلامی گفت: هاشمی قبل از آغاز انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی باید موضع گیری شفاف در قبال سران فتنه اتخاذ کند و مردودیت آن ها را اعلام کند.

غلامعلی میگلی نژاد، نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به مواضع هاشمی گفت: خواص مردود و اصلاح طلبان ساختار شکن باید از سوی هاشمی هم مردود اعلام شوند و مواضع خود را به طور شفاف بیان کنند.

وی افزود: هاشمی با تأکید بر مواضع گذشته خود روز به روز فاصله اش را با مردم و نظام بیشتر می کند لذا ملت ایران خواهان تغییر موضع وی در قبال سران فتنه و اغتشاشات سال 88 هستند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان خاطرنشان ساخت: هاشمی نباید اجازه دهد اصلاح طلبان از شخصیت سیاسی و اجتماعی وی سوء استفاده کنند.


 

 

 

 

 

دانشگاه اورشلیم:
نسل دوم رزمندگان ایران به جای اسلحه، کامپیوتر در دست دارند
کارشناس امور ایران در دانشگاه عبری اورشلیم در گزارشی تاکید کرد: دانشگاههای زیادی در ایران وجود دارد که زرنگ ترین فارغ التحصیلان کامپیوتر را در خاورمیانه تربیت می کند. نسل دوم رزمندگان ایران به جای اسلحه، کامپیوتر در دست دارند.

خبرگزاری آسوشیتد پرس در گزارشی نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، موتور محرک صنعتی و نظامی ایران، یک ارتش سایبری سری برای مقابله با وب سایتها و وبلاگهای گروههای مخالف جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته است.

این خبرگزاری در ادامه مدعی شد: برخی از قانونگذاران ایران به شدت به دنبال آن هستند که بودجه و ظرفیت استخدام برای جذب هکرها از سوی سپاه پاسداران و بسیج را افزایش دهند.

آسوشیتدپرس این ارتش سایبری ایران را به هک کردن سایتهای اصلاح طلبان و وب سایت فارسی 1 که شبکه تلویزیونی محبوبی در دوبی است و مالکیت آن را یک سرمایه دار افغانی و سازمان خبری روپرت مرداک بر عهده دارند، متهم کرد.

در ادامه این خبرگزاری ادعا کرد: محققان یک شرکت امنیت شبکه اعلام کردند که این ارتش سایبری شعبه‌های خود را در بات نت‌ها و شبکه‌ای از کامپیوترهای شخصی ویروسی گسترش داده است؛ کامپیوترهایی که این ارتش از آنها استفاده کرده و از طریق آنها بدافزارها را گسترش می دهند.

 همچنین آسوشیتدپرس به نقل از گزارش دانشگاه عبری اورشلیم که ا سوی از الداد پاردو، کارشناس امور ایران این دانشگاه تهیه شده می افزاید: «ایران از این لحاظ بسیار مستعد است. دانشگاههای زیادی که در این کشور وجود دارد که زرنگ ترین فارغ التحصیلان کامپیوتر را در خاورمیانه تربیت می کند. در واقع نسل دوم رزمندگان ایران به جای اسلحه، کامپیوتر در دست دارند.»
 

 

 

سوء استفاده منافقین از فیس بوک هنرمندان

 


گروهک تروریستی منافقین با حضور در صفحات فیس‌بوک برخی از هنرپیشه‌های مطرح و محبوب سینما، تلاش می‌کنند رد‌پای سرکردگان فراموش شده خود را در صفحات این افراد ثبت کنند تا با استفاده از آمار بالای بازدید این صفحات،‌ هم سران جنایتکار خود را به نمایش عموم بگذارند و هم طرفداران این هنرپیشه‌ها را نسبت به آنها بد‌بین کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کانون هابیلیان (خانواده شهدای ترورکشور)، نفوذ در صفحات افراد معروف داخل کشور از طریق درج پیام مریم و یا مسعود رجوی و یا درج اخبار منافقین، با این هدف صورت می‌گیرد که هنرپیشه‌ها و هنرمندان به دلیل حمایت از منافقین،‌ با نظام دچار تعارض شوند.
بر اساس این خبر، با وجود اینکه در داخل کشور افراد معروف کمتر صفحه فیس بوک شخصی دارند و صفحات مذکور، بیشتر توسط هواداران آنها ایجاد و اداره می‌شود، این شگرد کثیف منافقین با هدف پرونده سازی برای هنرپیشه‌ها و هنرمندان در داخل صورت می‌گیرد تا‌ سران منافقین بر روی دستگیری آنها نیز مانور کرده و حمایت از فرقه رجوی را عامل دستگیری این افراد اعلام کنند.
بر اساس این گزارش، اخیرا تازه‌ترین تک باند (گروهک تروریستی) منافقین به صفحه فیس بوک منسوب به رضا عطاران هنرپیشه مردمی صورت گرفته و درب این صفحه که توسط هواداران آقای عطاران اداره می‌شود کاملا باز است و هرکسی می‌تواند در آن مطلب بنویسد و یا عکس و ویدئو درج نماید.
طبق آمار نیمه رسمی حداقل 20000 ایرانی در فیس بوک عضو هستند که قریب به اتفاق آنها طیف جوانان زیر 30 سال یعنی نسل بعد از انقلاب هستند و سرکرده گروهک تروریستی منافقین که سال‌ها است در زباله‌دان اندیشه مردم ایران قرار دارد به این پتانسیل عظیم چشم دوخته است.
بر اساس این گزارش، عمده‌ترین اهداف این فرقه از این کار، عبارتند از: تبلیغ پرخرج شعارهای منافقین با عکس مریم رجوی در سمت راست صفحات فیس بوک ایرانی زبان‌ها، تبلیغ تظاهرات‌های چند نفره منافقین، ایجاد صفحات غیرسیاسی با هدف به دام انداختن افراد معمولی و غیرسیاسی و تبلیغ اخبار منافقین در لابلای متن‌ها و نفوذ در صفحات افراد معروف داخل کشور از طریق درج پیام سرکردگان منافقین و یا درج اخبار این فرقه با هدف درگیری این افراد با حکومت و بعد نیز در صورت دستگیری آنان افشای چهره ضد هنرمندانه نظام و تبلیغات بر روی این موضوع.



 





:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 73
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 / 11 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: